1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Új Széchenyi Hitel Program

Új Széchenyi Hitel Program

Vállalkozása fejlesztését tervezi? Kedvezményes kamatozású forgóeszköz és beruházási hitel mikro- és kisvállalkozások ré

Vállalkozása fejlesztését tervezi? Kedvezményes kamatozású forgóeszköz és beruházási hitel mikro- és kisvállalkozások részére.


Új Széchenyi Terv

 

Az Új Széchenyi Hitel Program keretében segítünk lendületbe hozni vállalkozását, árfolyamkockázattól mentes, kedvező kamatozású forint alapú finanszírozással. Bankunk által a mikro- és kisvállalkozások olcsó beruházás- vagy forgóeszköz-finanszírozási lehetőséghez juthatnak.

 

Hitelfelvevők köre:


Devizabelföldinek minősülő működő és új mikro-,kis-, és középvállalkozások, amelyek Magyarország területén székhellyel, illetve az EGT területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkeznek.

 

Hitelcél lehet:

 

  • gépek, berendezések, egyéb tárgyi-eszközök illetve immateriális javak beszerzése és egyéb Beruházások finanszírozása;
  • meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítése és/vagy fejlesztése; és/vagy meglévő tevékenység fejlesztéséhez, erősítéséhez
  • gazdasági tevékenység elindításához, tevékenységbővítéséhez vagy beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások, ideértve az e feltételeknek megfelelő szükséges Forgóeszköz-beszerzések finanszírozását is.


Nem finanszírozhatóak azok a vállalkozások, amelyek nem felelnek meg a csekély összegű (de minimis) támogatásról szóló rendelet előírásainak.

 

A hitelkonstrukció főbb jellemzői:


Forgóeszközhitel

Kamat

A kölcsön kamatlába változó,jelenleg 4,5%-6,5% (konstrukció szerint maximum 6,5 % lehet).  

Saját erő elvárás 10 %
Futamidő maximum 36 hónap
Türelmi idő --
Hitelbírálati díj egyszeri 50.000 Ft

 

Beruházási hitel

Kamat A kölcsön kamatlába változó jelenleg 4,5%-6,5% (konstrukció szerint maximum 6,5 % lehet). 
Saját erő elvárás 10%
Futamidő maximum 120 hónap
Türelmi idő maximum 24 hónap
Hitelbírálati díj egyszeri 50.000 Ft

A hiteligénylés részletes feltételeiről érdeklődjön fiókjainkban (Vállalkozói Centrum, 7700 Mohács, Dózsa Gy. u. 31., Tel.: 69/511-090, Pécsi Fiók, 7621 Pécs, Citrom u. 5. 72/513-280) vagy tájékozódjon letölthető terméklapunkról.

Csatolt dokumentumok: