Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Országos Betétbiztosítási Alap

Országos Betétbiztosítási Alap

Tisztelt Ügyfelünk!


 


Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) kötelezővé tette a magyar hitelintézetek számára, hogy évente – az ügyfelek által a banknak adott felhatalmazás szerint eljárva – rendszeres összefoglaló tájékoztatást adjanak a náluk elhelyezett megtakarításokról és a betétbiztosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.


Tájékoztatjuk, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt.-nél elhelyezett és az OBA által biztosított betéteiről készült kimutatást is tartalmazó ügyfél - tájékoztatót személyesen átveheti bankfiókjainkban. Külön ez irányú kérésére az ügyfél-tájékoztatót postai vagy elektronikus úton is megküldjük.


 


A betétbiztosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók elérhetőek a honlapunkon (www.mohacsitakarek.hu) valamint az Országos Betétbiztosítási Alap honlapján (www.oba.hu).


 


Mohács, 2017. január 6.


Mohácsi Takarék Bank Zrt.

Csatolt dokumentumok: