Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások
 4. Takarék számlabetét

Takarék számlabetét

Válassza rugalmas megtakarításunkat, ahol folyószámla nyitása nélkül is magas kamatot érhet el.

Kinek ajánljuk?

 

Azoknak a magánszemélyeknek, akik

 

 • nem rendelkeznek lakossági bankszámlával,
 • tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos (készpénz, jóváírás, rendszeres átutalás stb.) rugalmas megtakarítást szeretnének.

 

A betét jellemzői:

 

 • költségmentes, rugalmas és kényelmes betételhelyezési lehetőség,
 • összegkorlátozás nélküli elhelyezési lehetőség, mely ötvözi a folyószámláról lekötött betét, valamint a takarékbetétkönyv előnyeit.

 

A lekötés időtartama:

 

 • 3, 6 és 12 hónap választható
   

A betét kamatozása:

 

 • a takarék számlabetét változó kamatozású 

 

változó kamatozás esetén a betétlekötés időpontjában érvényes kamat a futamidő alatt, a mindenkori Hirdetményben közzétett kamat szerint változhat. 

Csatolt dokumentumok: