Családi kedvezmény

Kik igényelhetik?

Családi kedvezmény igénybevételére jogosultak azon lakossági ügyfelek,

 

  • akiknek a közeli hozzátartozója/hozzátartozója* az igénybejelentés pillanatában már rendelkezik Hitelintézetünknél bármely típusú „TakarékPont”-os számlacsomaggal vagy forintban nyilvántartott Takarék Alapszámlával, illetve CSAK számlával (a továbbiakban: kedvezményre jogosító számla), és a kedvezményre jogosító számlára vonatkozóan teljes körűen teljesülnek az alábbi feltételek: 

 

  • a számlára havonta legalább 50.000 Ft összegben rendszeres jóváírás érkezik, és
  • a számlára kedvezmény igénylését megelőzően már legalább 1 alkalommal érkezett jóváírás,

 

 

  • akik a Hitelintézet által meghatározott nyomtatványon nyilatkoznak a hozzátartozói minőségükről,
  • akik új Rajt vagy Gyorsítás számlacsomagot igényeltek, 2013. szeptember 1-ig, vagy ezt követően új Csemete számlát, Nebulót vagy Ugródeszka szálacsomagot igényelnek vagy igényeltek (a továb-biakban: kedvezménnyel érintett számla) és
  • az újonnan megnyitott számlára havonta rendszeresen, legalább egy jóváírás érkezik bármilyen összegben.

 

Milyen előnyökkel jár a családi kedvezmény?


Mindaddig, amíg a fenti feltételek teljesülnek:

 

  • a kedvezménnyel érintett Csemete számla, Nebuló, Ugródeszka, Rajt vagy Gyorsítás csomagok havi díja : 0 Ft


 

Fizessen érintés nélkül!


Hogyan?


Nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebb eső TakarékPontot, megadnia a nevét, telefonszámát, email címét és mi visszahívjuk!

 

Hol?


A kedvenc kávézójában, könyvesboltjában, éttermében, ruhaüzletében még nem tud MasterCard® PayPass™Bankkártyával / Karórával / TaPassz-szal fizetni?
Írja meg nekünk az üzlet pontos címét és mi rajta leszünk, hogy minél előbb fizethessen PayPass™-szal ott is.
 

Kattintson a "Tovább" gombra!

 


Közeli hozzátartozó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (8:1.§ 1.) szerint: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér;

Hozzátartozó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (8:1.§ 2.) szerint: a közeli hozzátartozó, az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére, és a testvér házastársa.

 

A kedvezményre, a kapcsolódó számlacsomagokra és bankkártyákra vonatkozó további információkat, díjtételeket megtalálja az igénylés helyén, a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Csatolt dokumentumok: