1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Számlavezetés
 4. Bankszámla, bankszámlacsomag

Bankszámla, bankszámlacsomag

Bankszámláink segítségével minimális költségek mellett tud banki alap- szolgáltatásokat igénybevenni.

 • Takarék Alapszámla

  2016. október 15-től elérhető a Takarék Alapszámla termék a hozzáférésről, az 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján nyújtott fizetési számla szolgáltatás keretében.

 • Devizaszámla

  Szeretné pénzét devizában tartani? Válassza a Deviza alapszámla szolgáltatásunkat!

 • Csemete Számla

  A Csemete számla egy olyan kiskorúak részére vezetett számla, amelyet a 3-14 éves Ügyfelek igényelhetnek, mely igénylés során nevükben törvényes képviselőjük jár el. A kiskorúak részére vezetett számla alkalmas pénzforgalom lebonyolítására és a megtakarítások kezelésére.

 • CSAK számla

  Most csupán a banki alapszolgáltatásokra van szüksége? Válassza a CSAK számlát és, ha meggondolja magát, bármikor kérheti egyéb szolgáltatásainkat is.

 • Családi kedvezmény

  Kik igényelhetik?

 • Takarék Lakossági Bankszámla

  Lakossági ügyfelek részére szóló, forint fizetési számla feltételteljesítéstől mentes árazással

 • Nebuló Számlacsomag

  Legyen Nebuló számlacsomagod! Hogyan? Mi elmondjuk! Gyűjtsd a 14-18 éves korosztály részére kialakított számládon a locsolópénzt, a nyári munkád nehezen megszerzett gyümölcsét, vagy a legutóbbi zsebpénzt, amit Nagyi adott, és használd világítós bankkártyád könnyedén és egyszerűen országszerte közel 1000 ATM-nél.

 • Ugródeszka Számlacsomag

  Vége a középiskolás éveknek! Élvezd a szabadságot, de ne csak azért, mert már nem kell matek faktra járnod, legyél szabad a pénzügyeidben is! Válaszd az Ugródeszka Számlacsomagot, és tedd zsebre a pénzügyeid! Tartsd egy helyen az ösztöndíjad, a diákhiteled, internet bankolj, vagy igényelj MasterCard PayPass™ kártyát, hogy egy érintéssel letudd kis értékű vásárlásaidat, vagy szabadon fesztiválozhass!

 • Hagyományos Számlacsomag

  Gyakran szeretjük a jól bevált dolgokat, a megszokott helyeket, az ismerős arcokat. A TakarékPont gondol azokra is, akik a személyes kapcsolatokat és az egyszerű megoldásokat kedvelik.

 • Újító Számlacsomag

  Modern világban élünk, ahol néha olyanok vagyunk, mint a mesebeli oktopusz. Az egyik kezünkkel telefonálunk, a másikkal a levest kavarjuk, míg a harmadik épp a villanykörtét csavarja, de eközben a negyedik már a banki átutalásainkat intézi egy gombnyomásra. Ha Ön is folyamatosan mozgásban van, szereti az ügyeit könnyedén, az interneten intézni, akkor válassza az Újító Számlacsomagunkat.

 • Pezsdítő Számlacsomag

  Ha szereti az egyedi ajánlatokat és kedveli a készpénzmentes fizetési megoldásokat, akkor Ön az, akire a TakarékPont gondolt, amikor kifejlesztette legfrissebb termékét. Állítsa össze ajánlatunkból az Önnek fontos szolgáltatásokat, és élvezze személyre szabható termékünk előnyeit, mert ahány ember, annyi ízlés!

 • Komplex Számlacsomag

  Azon ügyfelek számára, akik a magas minőséget, a teljes körű szolgáltatásokat, a gyors és rugalmas ügyintézést, a modern megoldásokat kedvelik, a TakarékPont életre hívta a Komplex Számlacsomagot. Megbízható partnerként állunk rendelkezésére a legmagasabb igényei esetén is, keressen Bennünket! Gondolkodjunk közösen a pénzügyekről!

 • Már nem igényelhető számlák és számlacsomagok

  Itt talája azon számlacsomagjainkat, amelyeket már nem forgalmazunk.