Bankunk célja, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljen, ennek érdekében munkatársaink számára folyamatosan képzési lehetőségeket biztosítunk. 
Tudjuk, hogy a korszerű infrastrukturális háttér, és a munkatársak felkészültsége a záloga annak, hogy ügyfeleink banki ügyleteiket gyorsan és hatékonyan, bonyolíthassák.

Ha úgy érzi, hogy ön is szeretne csatlakozni hozzánk, küldje el nekünk önéletrajzát, és amennyiben az abban foglaltaknak megfelelő pozíciót tudunk biztosítani, a közölt elérhetőségek valamelyikén felkeressük.

Az átadott adatokat bizalmasan kezeljük, és kérésére adatbázisunkból töröljük.

A cégen belüli hangulat családias, az egymással való kommunikáció nyílt, közvetlen.
Bankunk rendszeresen szervez közös rendezvényeket, ugyanakkor támogatja az egyes sportok kedvelőinek egyéni kezdeményezéseit is.

A béren felüli juttatásokat a Vállalati Cafeteria Rendszer szabályozza, amelyben minden munkatárs - személyre szóló éves keretösszeggel gazdálkodva - az általa választott juttatásokat veheti igénybe.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Pannon Takarék Bank Zrt. egyesülésével és az MTB Zrt.  állomány-átruházásával létrejövő Takarékbank Zrt. 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot tart.

 

Részletek